سلامتی، بهبود وضعیت قلبی عروقی، کاهش توده های چربی، افزایش توده های عضلانی، بهبود سلامت پوست، بهبود سلامت روحی و روانی و البته افزایش طول عمر همه این عوامل رابطه مستقیمی با ورزش دارد.




سلامتی، بهبود وضعیت قلبی عروقی، کاهش توده های چربی، افزایش توده های عضلانی، بهبود سلامت پوست، بهبود سلامت روحی و روانی و البته افزایش طول عمر همه این عوامل رابطه مستقیمی با ورزش دارد.

ما در این مقاله، تحقیق منتشر شده در Fronties in Physiology  برای زمان مناسب ورزش، میان زنان و مردان در رده های سنی مشخصی انجام شده را ارائه می دهیم که بتوانیم آگاهی مناسبی به شما دوست عزیز برای پیدا کردن یا جور کردن بهترین تایم ورزش بر اساس نیاز شما را ارائه دهیم.


پژوهشگران این پروژه می گویند که آنچه تاکنون در این مورد می دانستیم بر اساس تحقیق بر روی مردان به دست آمده است.در نتیجه این مطالعه روی ۳۰ مرد و ۲۶ زن ۲۵ تا ۵۵ سال با وضعیت جسمی سالم برای مدت ۱۲ هفته به طول انجامید و اثرات برنامه تناسب اندام متنوع که شامل تمرینات کششی، دوی سرعت، مقاومتی و استقامتی بود، بررسی شد. یک گروه به مدت یک ساعت قبل از ساعت ۰۸:۳۰ صبح و گروه دیگر همان فعالیت ها را در هنگام عصر، بین ساعت ۱۸:۰۰ تا ۲۰:۰۰ دنبال کردند. همه شرکت کنندگان از یک برنامه غذایی ویژه پیروی کردند.

 متخصصان آمریکایی فشار خون و چربی بدن همه افراد را در طول مطالعه و همچنین انعطاف پذیری، قوای بدنی و قدرت هوازی را در شروع و پایان آزمایش کردند. تمام افرادی که در این مطالعه شرکت کردند، بدون توجه به زمان ورزش، سلامت و عملکرد کلی خود را در طول این مدت زمان بهبود دادند.


 بر اساس نتایج بدست آمده، زنانی که علاقه مند به کاهش چربی ناحیه میانی و کاهش فشار خون خود هستند، باید صبح ها ورزش کنند. این مهم است زیرا چربی شکمی در اطراف اندام های داخلی بدن از جمله کبد انباشته می شود و می تواند خطرناک باشد. با این حال، زنانی که سعی میکنند قدرت عضلانی اندام بالایی و همچنین خلق و خوی کلی و مصرف غذای خود را بهبود بخشند، باید ورزش عصرگاهی انجام دهند.


به گزارش شبکه خبری بی بی سی، همچنین مشخص شد مردان شرکت کننده در این بررسی حساسیت کمتری نسبت به زمان ورزش کردن در طول روز داشتند و قدرت بدنی شان در صبح و عصر بهبود پیدا کرد. اما مشخص شد که ورزش عصرگاهی برای مردانی که علاقه مند به بهبود سلامت قلب و متابولیک و همچنین سلامت عاطفی هستند، ایده آل است. بهبود سلامت متابولیک به معنای کاهش خطر ابتلا به بیماری هایی مانند چاقی، دیابت نوع دو، بیماری قلبی و سکته است.


با این حال گفته شده که تفاوت در هورمون ها، ساعت بیولوژیک بدن و چرخه خواب و بیداری بین دو جنس، همگی می توانند در این زمینه نقش داشته باشند.